Sterre Kusters | Carpus Care Handspecialisten
HomeCarpus Care Handspecialisten
Stagiaire ergotherapie

Sterre Kusters

Ik ben Sterre Kusters. In 2019 ben ik gestart met de opleiding ergotherapie en zit nu in het vierde leerjaar. Gaandeweg de opleiding ben ik in contact gekomen met Carpus Care handspecialisten voor het volbrengen van mijn vrije studieruimte uren. Deze korte periode waarin ik heb meegelopen met een handtherapeut heb ik als zeer positief ervaren. Carpus Care handspecialisten heeft mij destijds de mogelijkheid geboden om mee te kijken met verschillende behandelingen. Hierdoor heb ik interesse gekregen de specialisatie handtherapie en daarom heb ik ervoor gekozen om hier stage te lopen. Dit biedt de kans om nog meer een verdiepingsslag te maken.

Tijdens de stageperiode zal ik me niet alleen focussen op een beperkt deel van een behandeling, maar op het volgen van een behandeltraject van A tot Z. Tijdens dit behandeltraject zal de handtherapeut samen met u overleggen welke behandeling het beste bij u past voor een goed herstel. Zo kan ik later mijn beroep als handtherapeut excellent uitvoeren waardoor ik u de beste behandeling kan aanbieden.

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden naar het terras te gaan en om te tennissen. Daarbuiten spendeer ik ook veel tijd aan mijn hondjes en werk in het weekend in een slagerij.

 

data.title

Wat anderen over ons zeggen

R.M.G.

Ik merkte het verschil

Mijn chirurg adviseerde mij Carpus Care, ben zeer tevreden met het resultaat. Onder behandeling van Roxanne en Isabelle. mijn pols en vingers kon ik niet buigen maar na twee behandelingen kon ik alweer mijn vingers buigen, ben er nog niet maar na elke behandeling merk ik vooruitgang.