HomeCarpus Care Handtherapie
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Ellen Giesen

Ik ben in 1990 afgestudeerd al ergotherapeut. Na 1 1/2 jaar werken in een verpleeghuis ben ik gaan werken in een ziekenhuis, waar mijn interesse in de handtherapie werd gewekt door het werken met neurologische, reumatische en orthopedische aandoeningen. Na al eerder enkele hand-gerelateerde cursussen te hebben gedaan, heb ik in 2002 de handtherapie opleiding in Rotterdam gedaan. Ook heb ik in Engeland nog een opleiding handtherapie gevolgd. Je kunt wel stellen dat het behandelen van hand klachten en het Out-of-the-box zoeken naar oplossingen voor de klachten mijn passie is.

Naast mijn werk bij Carpus Care werk ik ook als docent ergotherapie op Zuyd Hogeschool en volg ik van september 2021 – september 2023 de master Gezondheids innovatie..

In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met man, kinderen en vrienden.
Ook speel ik fluit en piccolo in een harmonie orkest

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Annick Verlaan

Kan mijn vak weer uitoefenen

Zeer gelukkig ben ik geweest met de therapie die ik enkele keren heb gevolgd voor mijn pols. Als pedicure heb je snel last van een overbelaste pols en duim. Door de vakkundige uitleg en de oefen-instructies waren de klachten al snel verholpen. Na mijn ongelukkige polsbreuk en enkele weken na de operatie was ik zo blij dat ik weer bij Carpus Care terecht kon. Direct met de littekenmassage en lichte oefeningen om de mobiliteit wederom langzaam op te bouwen gestart. Mijn litteken is bijna onvindbaar. Zo belangrijk deze massage( wel pijnlijk ) om de souplesse van de huid met litteken te bevorderen. Toppie, ik kan mijn vak weer uitoefenen. Dank nogmaals!