Verwijzers

Wij beschouwen iedere doorverwezen patiënt als een samenwerking. Een resultaatgerichte samenwerking is noodzakelijk voor de beste zorg voor de patiënt. We richten ons op een effectief resultaat en de beste klantbeleving. Dat doen we door kennis uit te wisselen, behandelprocessen te verbeteren en protocollen te optimaliseren. Dit is inmiddels goed te zien in de waarderingen op ZorgkaartNederland, zowel bij onze partners als bij ons.

data.title
Carpus Care is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Hoe werkt doorverwijzen?

We ontvangen graag een verwijsbrief om ervoor te zorgen dat de reeds genomen stappen niet onnodig worden herhaald. Zo zorgen we samen voor een naadloze ervaring en optimaal resultaat.

Via Zorgmail of Zorgdomein kunt u de verwijsbrief digitaal en veilig versturen. Wij streven ernaar om binnen één werkdag telefonisch contact met de patiënt op te nemen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang. Bekijk hier meer informatie over de vergoedingen.

We hechten veel waarde aan uw professionele mening. Als dit relevant en wenselijk is, blijven we met u overleggen tijdens de verdere behandeling.

Heeft u twijfels over een correcte doorverwijzing of wilt u graag overleggen met een van onze handtherapeuten? Neem dan contact op.

Verwijzers

Kennisuitwisseling

Carpus Care streeft naar een hoge deskundigheid en professionaliteit op het gebied van handtherapie. Als handtherapeut staan wij vaak aan het einde van het proces. Wij volgen innovaties op de voet en delen onze kennis en expertise graag met andere professionals. Samenwerkingen om de zorg beter te maken staan bij ons hoog in het vaandel.

Daarom zijn wij altijd bereid om een bijdrage te doen aan het organiseren van allerlei formats om kennis bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan presentaties, bijscholing, webinars, studies, multidisciplinaire overleggen, complexe casuïstiek en klinische testen.

Wij werken reeds samen met verschillende huisartsen en specialisten uit het ziekenhuis, zoals reumatologen, handchirurgen etc. Wilt u meer informatie over de klachten waarmee u uw patiënt kunt doorverwijzen? Wij geven graag een presentatie.