Pas geopereerd?

Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met revalideren om verklevingen te voorkomen, stijfheid tegen te gaan en krachtverlies in de spieren geen kans te geven.

Neem direct contact op om het nazorgtraject te starten. Wij stellen in overleg met u en uw doorverwijzer een behandelplan op. Daarbij krijgt u goede begeleiding om ook thuis aan uw herstel te werken. Een goed resultaat behalen we immers door het samen te doen.

Het is mogelijk om een pre-operatief gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek geeft de handtherapeut u informatie over de operatie en het nazorgtraject.

data.title
Maastricht

Maastricht

Parkweg 23
6212 XN Maastricht
043-3101842

[email protected]
Hoensbroek

Hoensbroek

Hoofdstraat 358
6432 GN Hoensbroek
043-3101842

[email protected]
Geleen

Geleen

Frans Erenslaan 103A
6164 JG Geleen
043-3101842

[email protected]

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 043-31 01 842. Lukt het niet om binnen kantooruren te bellen of doet u uw verhaal liever via de website? Vul dan het contactformulier in. Wij streven ernaar om binnen één werkdag telefonisch contact met u op te nemen. We zullen uw gegevens met respect behandelen en delen deze niet met derden.

Heeft u een afspraak? Dan kunt u deze altijd tot 24 uur van te voren annuleren. We kunnen uw afspraak dan verzetten en iemand anders de mogelijkheid geven om deze over te nemen. Wanneer u de afspraak later annuleert, dan zijn wij helaas genoodzaakt om deze in rekening te brengen.

ManVrouwNon-binair
JaNee
Maastricht
Hoensbroek
Geleen
Geen voorkeur

Wat anderen over ons zeggen

Hub Schreuders

Littekens zo goed als verdwenen

Na de dupuytren operatie is de na en littekenbehandeling door therapeute Roxanne Jacobs op een plezierige en vakbekwame manier uitgevoerd. Denkt mee over verbeteringen en komt met oplossingen en voorbeelden die duidelijk zijn, oefentherapie en de op maat gemaakte braces hebben het genezingsproces bevorderd. Bij Carpus Care handtherapie staat de kwaliteit hoog in het vaandel.