Over ons

De beste specialist voorhanden

Vaak merkt u pas hoe vaak u uw hand gebruikt, wanneer dit niet meer goed lukt. De hand is een bijzonder ingewikkeld lichaamsdeel. Ons team bestaat uit ervaren, gepassioneerde handtherapeuten. Wij hebben ons volledig toegelegd op het behandelen van de hand, pols en arm. Daarbij gebruiken we een unieke combinatie van bewezen technieken en innovatieve oplossingen.

Wij zijn gedreven om samen met onze patiënten de best mogelijke resultaten te halen. We richten ons op snelle re-integratie en preventie. Dat doen we niet volgens standaard protocollen, maar door ons in te leven in uw persoonlijke situatie met een behandelplan op maat. We denken met u mee, zodat u zoveel mogelijk uw beroep, sport of passie kunt blijven uitoefenen.

We geven een deskundig advies en zijn realistisch over de mogelijke resultaten. Een goede uitleg in begrijpelijke taal vinden wij erg belangrijk. Zo kunt u thuis ook werken aan uw herstel. Een goed resultaat behalen we immers door het samen te doen.

data.title

Aandacht voor verbetering

Met veel enthousiasme werken wij iedere dag aan onze eigen bekwaamheid. Daarom spiegelen we dagelijks onze ervaringen aan elkaar. Innovaties volgen we op de voet en bij iedere ontwikkeling gaan we na of dit een beter resultaat kan opleveren voor onze patiënten.

De kennis die we tijdens ons werk opdoen delen we op unieke wijze met andere experts, zoals handchirurgen en doorverwijzers. Zo leveren we een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van dit bijzondere discipline en kunnen we ons vak samen beter uitoefenen.

Daarnaast zetten wij ons in voor een naadloos proces rondom doorverwijzen. We laten pas los als we zeker weten dat de andere partij alle informatie heeft ontvangen. Dat zorgt voor een verbetering van zorgtrajecten, meer duidelijkheid en onnodige dubbele vragen voor de patiënt.

Carpus Care in een vogelvlucht

Roxanne Jacobs, de praktijkeigenaar van Carpus Care, begon haar carrière als algemeen ergotherapeut bij een praktijk. Als algemeen ergotherapeut miste ze de diepgang en specialisatie. Gelukkig kreeg ze de ruimte om zich te verdiepen. Dat werd handtherapie; een nieuw, interessant discipline waar nog veel te ontdekken was. Ze zag dat er veel therapeuten zijn die handtherapie aanbieden als extra dienst, maar er zijn maar weinig echt gespecialiseerd en gecertificeerd.
Al snel nam ze het besluit om zich hier volledig op te richten. In 2014 werd Carpus Care geboren. Inmiddels is Carpus Care uitgegroeid tot drie locaties met meerdere specialisten die dezelfde passie delen.

Onze ambitie is om een ​​samenwerkingsnetwerk op te bouwen van zorgspecialisten, zodat we een efficiënte, effectieve en gepersonaliseerde behandeling kunnen bieden voor iedereen. Daarbij is Carpus Care de kennisdrager op het gebied van handtherapie.

Jolijn Ramaekers
Handtherapeut & ergotherapeut

Jolijn Ramaekers

Ik ben afgestudeerd ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na werkervaring binnen de eerstelijns in Duitsland ben ik nu klaar voor een nieuwe uitdaging
Iris van der Graaff
Praktijkassistente

Iris van der Graaff

Samen met Irma zorg ik ervoor dat alle vragen worden beantwoord en dat de dagelijkse activiteiten binnen de praktijk in goede banen worden geleid.
Ellen Giesen
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Ellen Giesen

Na 1 1/2 jaar werken in een verpleeghuis ben ik gaan werken in een ziekenhuis, waar mijn interesse in de handtherapie werd gewekt
Irma Hof-Amboh
Officemanager

Irma Hof-Amboh

Samen met mijn collega Iris sta ik u als eerste te woord wanneer u de praktijk belt. Daarnaast assisteer ik de handtherapeuten en zorg ik dat alles achter de schermen soepel verloopt.
Jules Vanhoof
Handtherapeut & ergotherapeut

Jules Vanhoof

Als hand-ergotherapeut richt ik mij op het “zo optimaal mogelijk” functioneren van de cliënt in het dagelijks leven.
Glenn Luijten
Handtherapeut & ergotherapeut

Glenn Luijten

Als ergotherapeut en handtherapeut word ik uitgedaagd om met de patiënt mee te denken en het handelingsprobleem in kaart te brengen.
Fabiënne Hamers
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Fabiënne Hamers

Het mooie aan het vak handtherapie vind ik dat je mensen met de meest uiteenlopende handklachten kunt helpen.
Isabella Goessens-Karafiol
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Isabella Goessens-Karafiol

Het is mijn passie om de best mogelijke behandeling te geven, zodat de patiënt weer tevreden de dagelijkse bezigheden kan oppakken.
Roxanne Jacobs
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Roxanne Jacobs

Als handtherapeut en ergotherapeut kun je heel veelzijdig te werk gaan door het maken van spalken, patiëntgerichte oefeningen etc