HomeCarpus Care Handspecialisten
Handtherapeut & ergotherapeut

Glenn Luijten

Ik ben Glenn Luijten. In 2019 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Ik begon met werken in de 1ste en 2de lijn in WLZ instellingen en revalidatiecentra. Al snel voelde ik de interesse om mij verder te specialiseren binnen ons vakgebied. Die specialisatie werd handtherapie. 

De handen zijn een complex en belangrijk onderdeel van ons lichaam. Het is belangrijk om uit te zoeken hoe we de handen zo functioneel als mogelijk kunnen maken en houden. Als ergotherapeut en handtherapeut word ik uitgedaagd om met de patiënt mee te denken en het handelingsprobleem in kaart te brengen. Het mooie van dit vak vind ik dat we de cliënt vaak direct kunnen helpen met advies, oefeningen en/of een op maat gemaakte spalk. 

Naast mijn werk ben ik in de avonduren en weekenden vaak te vinden op het voetbalveld bij het eerste elftal van Vv. Caesar of in de sportschool om te fitnessen.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Tamara Kleintjes

Goed advies, prettige begeleiding

Zeer vakkundige praktijk, professioneel en gericht op een goed herstel. Geven goed advies, vertellen precies wat en waarom je bepaalde oefeningen of behandelingen krijgt. Daarnaast ook ontzettend aardig, gezellig, en begaan met jou als patiënt/klant zijnde, erg prettig! :)