CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Fabiënne Hamers

Ik ben Fabiënne Hamers. In 2014 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Na de studie heb ik drie jaar als ergotherapeut in Duitsland gewerkt, maar ik had al snel de behoefte om me verder te specialiseren. In 2017 heb ik daarom de opleiding Handtherapie gevolgd. Sinds 2018 werk ik met veel plezier als handtherapeut bij Carpus Care Handtherapie. 

Het mooie aan het vak handtherapie vind ik dat je mensen met de meest uiteenlopende handklachten kunt helpen. De hand is complex en elke klacht heeft een specifieke behandeling nodig. Ik vind het een leuke uitdaging om cliëntgericht te werken en de juiste behandelmethode te gebruiken, zodat iedereen zijn/haar dagelijkse activiteiten weer pijnvrij en naar tevredenheid kan uitvoeren!

Zelf gebruik ik mijn handen op verschillende manieren. Mijn vrije tijd spendeer ik graag buiten: in de tuin werken of lekker wandelen met de hond. Bij slecht weer houd ik me bezig met het maken van haakwerkjes en handgemaakte knuffels. Verder ben ik lid bij de fanfare in ons dorp waar ik wekelijks op de saxofoon speel. Bij al deze activiteiten heb ik mijn handen hard nodig. Ik weet dus als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je handklachten hebt.

 

Heeft u handklachten en wilt u weten wat we eraan kunnen doen? Ik wil graag voor u ‘mijn handen uit de mouwen steken’.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Niels Slangen

Carpus Care was mijn redding

Na 7 weken slecht passende vingerbrace gedragen te hebben bij malletvinger en door onvoldoende info over behandeling te hebben gekregen, met vreselijk stinkende vinger op eigen initiatief naar Carpus Care gegaan. Deze hebben vinger schoongemaakt, nieuwe passende brace aangemeten en therapie gestart. Na wederom 7 weken brace zei vorige behandelaar dat ik brace uit kon doen maar vinger ging na een week weer hangen. Carpus Care weer opgezocht en therapie nog verlengd met 3 maanden. Nu prachtig rechte vinger! Ben blij dat ik niet naar vorige behandelaar geluisterd heb en Carpus Care heb opgezocht! Een lange weg gegaan van bijna 9 maanden door alle foute info van anderen. Reuze gelukkig dat ik bij Carpus Care terecht ben gekomen met supergoede behandeling en therapie en fijne motivatie om vol te houden. Zij geloofden in goed herstel en ze hebben voor de volle 100 % gelijk gehad. Iedereen met handletsel raad ik dit instituut aan!