HomeCarpus Care Handspecialisten
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Fabiënne Hamers

Ik ben Fabiënne Hamers. In 2014 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Na de studie heb ik drie jaar als ergotherapeut in Duitsland gewerkt, maar ik had al snel de behoefte om me verder te specialiseren. In 2017 heb ik daarom de opleiding Handtherapie gevolgd. Sinds 2018 werk ik met veel plezier als handtherapeut bij Carpus Care Handtherapie. 

Het mooie aan het vak handtherapie vind ik dat je mensen met de meest uiteenlopende handklachten kunt helpen. De hand is complex en elke klacht heeft een specifieke behandeling nodig. Ik vind het een leuke uitdaging om cliëntgericht te werken en de juiste behandelmethode te gebruiken, zodat iedereen zijn/haar dagelijkse activiteiten weer pijnvrij en naar tevredenheid kan uitvoeren!

Zelf gebruik ik mijn handen op verschillende manieren. Mijn vrije tijd spendeer ik graag buiten: in de tuin werken of lekker wandelen met de hond. Bij slecht weer houd ik me bezig met het maken van haakwerkjes en handgemaakte knuffels. Verder ben ik lid bij de fanfare in ons dorp waar ik wekelijks op de saxofoon speel. Bij al deze activiteiten heb ik mijn handen hard nodig. Ik weet dus als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je handklachten hebt.

 

Heeft u handklachten en wilt u weten wat we eraan kunnen doen? Ik wil graag voor u ‘mijn handen uit de mouwen steken’.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Hans Wolthuis

Voelde zeer vertrouwd

Ik ben na een polsoperatie bij Carpus Care onder behandeling gekomen voor de nazorg. Hier ben ik serieus en professioneel geholpen, gecombineerd met een heel prettige sfeer waardoor ik dit nooit als 'therapie' heb ervaren. Ik zou hun daarom zonder enige twijfel aanraden, niet alleen voor therapie na een operatie maar ook voor een eerste diagnose.