HomeCarpus Care Handspecialisten
Praktijkassistente

Iris van der Graaff

Mijn naam is Iris van der Graaff. Na mijn opleiding aan de Vertaalacademie ben ik als praktijkassistent het team van Carpus Care komen versterken.

Samen met Irma zorg ik ervoor dat alle vragen worden beantwoord en dat de dagelijkse activiteiten binnen de praktijk in goede banen worden geleid. Het is een interessante, gevarieerde functie waarbij ik in contact sta met zowel de patiënt als de therapeuten. Het is mijn doel om de communicatie tussen alle partijen zo goed mogelijk te laten verlopen. In mijn rol is het belangrijk om goed overzicht te bewaren.

Ik heb een liefde voor lezen en de Nederlandse taal. Daarnaast speel ik graag bordspellen met vrienden en familie. 

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Pascal Hannemann, hand- en polschirurg MUMC Maastricht.

Carpus Care handtherapie en Roxanne Jacobs in het bijzonder is in de loop der jaren een zeer betrouwbare en waardevolle partner gebleken in de behandeling van hand- en polspathologie. Roxanne en haar team staan garant voor professionele zorg, effectieve en laagdrempelige communicatie met de behandelaar/ chirurg en een patiëntvriendelijke benadering waarbij service hoog in het vaandel staat. Daarnaast kunnen patiënten altijd op zeer korte termijn terecht voor start van hun behandeling, in veelvoorkomende gevallen niet alleen wenselijk maar ook essentieel. Ik hoop op een lange continuering van deze prettige samenwerking.