HomeCarpus Care Handspecialisten
Officemanager

Irma Hof-Amboh

Ik ben Irma Hof-Amboh en samen met mijn collega Iris sta ik u als eerste te woord wanneer u de praktijk belt. Daarnaast assisteer ik de handtherapeuten en zorg ik dat alles achter de schermen soepel verloopt. Die rol neem ik met plezier op me. Mijn empathische vermogen komt binnen deze praktijk goed van pas.

Ik ben moeder van een zoon en dochter, trotse oma en getrouwd met mijn jeugdliefde. Buiten de kantooruren spendeer ik graag tijd met mijn kleinzoon en ben ik mantelzorger. Ik maak mijn hoofd graag leeg tijdens een ontspannende yogales of intensieve fitness sessie.

Binnen de praktijk ben ik de oudste. Ik vind het ontzettend leuk om met zo’n jong team te kunnen werken en zie dit als een uitdaging. 

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Hans Wolthuis

Voelde zeer vertrouwd

Ik ben na een polsoperatie bij Carpus Care onder behandeling gekomen voor de nazorg. Hier ben ik serieus en professioneel geholpen, gecombineerd met een heel prettige sfeer waardoor ik dit nooit als 'therapie' heb ervaren. Ik zou hun daarom zonder enige twijfel aanraden, niet alleen voor therapie na een operatie maar ook voor een eerste diagnose.