HomeCarpus Care Handtherapie
Officemanager

Irma Hof-Amboh

Ik ben Irma Hof-Amboh en samen met mijn collega Iris sta ik u als eerste te woord wanneer u de praktijk belt. Daarnaast assisteer ik de handtherapeuten en zorg ik dat alles achter de schermen soepel verloopt. Die rol neem ik met plezier op me. Mijn empathische vermogen komt binnen deze praktijk goed van pas.

Ik ben moeder van een zoon en dochter, trotse oma en getrouwd met mijn jeugdliefde. Buiten de kantooruren spendeer ik graag tijd met mijn kleinzoon en ben ik mantelzorger. Ik maak mijn hoofd graag leeg tijdens een ontspannende yogales of intensieve fitness sessie.

Binnen de praktijk ben ik de oudste. Ik vind het ontzettend leuk om met zo’n jong team te kunnen werken en zie dit als een uitdaging. 

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Pascal Hannemann, hand- en polschirurg MUMC Maastricht.

Carpus Care handtherapie en Roxanne Jacobs in het bijzonder is in de loop der jaren een zeer betrouwbare en waardevolle partner gebleken in de behandeling van hand- en polspathologie. Roxanne en haar team staan garant voor professionele zorg, effectieve en laagdrempelige communicatie met de behandelaar/ chirurg en een patiëntvriendelijke benadering waarbij service hoog in het vaandel staat. Daarnaast kunnen patiënten altijd op zeer korte termijn terecht voor start van hun behandeling, in veelvoorkomende gevallen niet alleen wenselijk maar ook essentieel. Ik hoop op een lange continuering van deze prettige samenwerking.