CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Isabella Goessens-Karafiol

Ik ben Isabella Goessens-Karafiol. In 2008 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Al tijdens mijn stage raakte ik gefascineerd van het vakgebied handtherapie. In 2011 heb ik de post-HBO opleiding in Rotterdam afgerond. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd handtherapeut. 

De hand is een complex “werktuig”. De waarde van een goed functionerende hand bij het dagelijkse functioneren wordt vaak pas duidelijk door een letsel of operatie. Het is mijn passie om de best mogelijke behandeling te geven, zodat de patiënt weer tevreden de dagelijkse bezigheden kan oppakken.

Geen hand is hetzelfde en elk letsel vraagt om een eigen aanpak. Dit maakt het vak voor mij ontzettend boeiend. Ook kan ik mijn creativiteit kwijt bij het maken van spalken op maat.

 

Bij mij kunt u terecht voor therapie in het Nederlands, Duits, Engels en Pools.

Naast handtherapeut ben ik moeder van twee zoons. Ik houd van wandelen, gezelligheid met familie en vrienden, bakken en creatief bezig zijn.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Herman van der Klugt

Weer pijnvrij hobbyen

De beste handtherapie na operatie aan rechterhand ; duypuytren op 4 plekken bulten verwijderd 15 oktober 2018 en met wekelijkse therapie door Roxanne Jacobs kan ik al weer tennissen en Golf spelen zonder pijn litteken weefsel verzacht met massages en drukverband op maat ; TOP