HomeCarpus Care Handtherapie
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Isabella Goessens-Karafiol

Ik ben Isabella Goessens-Karafiol. In 2008 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Al tijdens mijn stage raakte ik gefascineerd van het vakgebied handtherapie. In 2011 heb ik de post-HBO opleiding in Rotterdam afgerond. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd handtherapeut. 

De hand is een complex “werktuig”. De waarde van een goed functionerende hand bij het dagelijkse functioneren wordt vaak pas duidelijk door een letsel of operatie. Het is mijn passie om de best mogelijke behandeling te geven, zodat de patiënt weer tevreden de dagelijkse bezigheden kan oppakken.

Geen hand is hetzelfde en elk letsel vraagt om een eigen aanpak. Dit maakt het vak voor mij ontzettend boeiend. Ook kan ik mijn creativiteit kwijt bij het maken van spalken op maat.

 

Bij mij kunt u terecht voor therapie in het Nederlands, Duits, Engels en Pools.

Naast handtherapeut ben ik moeder van twee zoons. Ik houd van wandelen, gezelligheid met familie en vrienden, bakken en creatief bezig zijn.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Ralf Coolen

Mijn belangen stonden voorop

Heel tevreden over de geleverde professionele zorg. Werd goed geluisterd, kreeg goede tips. Behandeling werd ook niet langer aangehouden dan noodzakelijk.