HomeCarpus Care Handspecialisten
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Isabella Goessens-Karafiol

Ik ben Isabella Goessens-Karafiol. In 2008 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Al tijdens mijn stage raakte ik gefascineerd van het vakgebied handtherapie. In 2011 heb ik de post-HBO opleiding in Rotterdam afgerond. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd handtherapeut. 

De hand is een complex “werktuig”. De waarde van een goed functionerende hand bij het dagelijkse functioneren wordt vaak pas duidelijk door een letsel of operatie. Het is mijn passie om de best mogelijke behandeling te geven, zodat de patiënt weer tevreden de dagelijkse bezigheden kan oppakken.

Geen hand is hetzelfde en elk letsel vraagt om een eigen aanpak. Dit maakt het vak voor mij ontzettend boeiend. Ook kan ik mijn creativiteit kwijt bij het maken van spalken op maat.

 

Bij mij kunt u terecht voor therapie in het Nederlands, Duits, Engels en Pools.

Naast handtherapeut ben ik moeder van twee zoons. Ik houd van wandelen, gezelligheid met familie en vrienden, bakken en creatief bezig zijn.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Niels Slangen

Carpus Care was mijn redding

Na 7 weken slecht passende vingerbrace gedragen te hebben bij malletvinger en door onvoldoende info over behandeling te hebben gekregen, met vreselijk stinkende vinger op eigen initiatief naar Carpus Care gegaan. Deze hebben vinger schoongemaakt, nieuwe passende brace aangemeten en therapie gestart. Na wederom 7 weken brace zei vorige behandelaar dat ik brace uit kon doen maar vinger ging na een week weer hangen. Carpus Care weer opgezocht en therapie nog verlengd met 3 maanden. Nu prachtig rechte vinger! Ben blij dat ik niet naar vorige behandelaar geluisterd heb en Carpus Care heb opgezocht! Een lange weg gegaan van bijna 9 maanden door alle foute info van anderen. Reuze gelukkig dat ik bij Carpus Care terecht ben gekomen met supergoede behandeling en therapie en fijne motivatie om vol te houden. Zij geloofden in goed herstel en ze hebben voor de volle 100 % gelijk gehad. Iedereen met handletsel raad ik dit instituut aan!