Handtherapeut & ergotherapeut

Jolijn Ramaekers

Mijn naam is Jolijn Ramaekers, 25 jaar oud en woonachtig in Brunssum. In mijn vrije tijd sport ik geregeld en onderneem ik graag activiteiten met familie en vrienden. Wanneer het zonnetje schijnt ben ik op het terras te vinden.

Ik ben afgestudeerd ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na werkervaring binnen de eerstelijns in Duitsland ben ik nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Binnen Carpus Care heb ik de kans gekregen om me te gaan specialiseren tot handtherapeut.

Met trots kan ik zeggen dat ik sinds februari 2022 werkzaam ben voor Carpus Care. Ik kijk er naar uit om mij te ontwikkelen en blijven ontwikkelen tot een goede handtherapeut, zodat ik u de beste zorg kan bieden. Wat ik tijdens de behandelingen belangrijk vind is de samenwerking met u als cliënt. Samen gaan wij achterhalen waar de klachten vandaan komen en hoe we het gaan behandelen. Ik als handtherapeut en u als ervaringsdeskundige over uw eigen hand. Hierbij proberen we ervoor te zorgen dat u de dagelijkse activiteiten weer na tevredenheid kunt oppakken.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Annick Verlaan

Kan mijn vak weer uitoefenen

Zeer gelukkig ben ik geweest met de therapie die ik enkele keren heb gevolgd voor mijn pols. Als pedicure heb je snel last van een overbelaste pols en duim. Door de vakkundige uitleg en de oefen-instructies waren de klachten al snel verholpen. Na mijn ongelukkige polsbreuk en enkele weken na de operatie was ik zo blij dat ik weer bij Carpus Care terecht kon. Direct met de littekenmassage en lichte oefeningen om de mobiliteit wederom langzaam op te bouwen gestart. Mijn litteken is bijna onvindbaar. Zo belangrijk deze massage( wel pijnlijk ) om de souplesse van de huid met litteken te bevorderen. Toppie, ik kan mijn vak weer uitoefenen. Dank nogmaals!