HomeCarpus Care Handspecialisten
Handtherapeut & ergotherapeut

Jolijn Ramaekers

Mijn naam is Jolijn Ramaekers, 25 jaar oud en woonachtig in Brunssum. In mijn vrije tijd sport ik geregeld en onderneem ik graag activiteiten met familie en vrienden. Wanneer het zonnetje schijnt ben ik op het terras te vinden.

Ik ben afgestudeerd ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na werkervaring binnen de eerstelijns in Duitsland ben ik nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Binnen Carpus Care heb ik de kans gekregen om me te gaan specialiseren tot handtherapeut.

Met trots kan ik zeggen dat ik sinds februari 2022 werkzaam ben voor Carpus Care. Ik kijk er naar uit om mij te ontwikkelen en blijven ontwikkelen tot een goede handtherapeut, zodat ik u de beste zorg kan bieden. Wat ik tijdens de behandelingen belangrijk vind is de samenwerking met u als cliënt. Samen gaan wij achterhalen waar de klachten vandaan komen en hoe we het gaan behandelen. Ik als handtherapeut en u als ervaringsdeskundige over uw eigen hand. Hierbij proberen we ervoor te zorgen dat u de dagelijkse activiteiten weer na tevredenheid kunt oppakken.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Ralf Coolen

Mijn belangen stonden voorop

Heel tevreden over de geleverde professionele zorg. Werd goed geluisterd, kreeg goede tips. Behandeling werd ook niet langer aangehouden dan noodzakelijk.