HomeCarpus Care Handspecialisten
Handtherapeut & ergotherapeut

Jules Vanhoof

Hey, mijn naam is Jules Vanhoof en sinds juni 2022 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Na mijn baan binnen de locomotorische- & neurologische revalidatie ben ik klaar voor mijn eerste uitdaging in het werkveld, namelijk die van handtherapeut binnen Carpus Care.

Als ergotherapeut richt ik mij op het “zo optimaal mogelijk” functioneren van de cliënt in het dagelijks leven. Daarom hecht ik belang aan levenslang leren, mede omdat onze handen zo complex zijn. Geen enkel(e) hand, letsel of handelingsprobleem is hetzelfde, daarom vind ik het leuk om cliënt-gecentreerd te werken want alleen zo kunnen wij komen tot de juiste behandelmethode.

Naast mijn werkzaamheden ben ik terug te vinden op de Belgische voetbalvelden, namelijk als keeper in het eerste elftal van K. Eendracht Louwel. Mijn handen krijgen m.a.w. veel te verduren, hetgeen de interesse voor handtherapie & de preventie van handklachten extra opwekt!

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Hub Schreuders

Littekens zo goed als verdwenen

Na de dupuytren operatie is de na en littekenbehandeling door therapeute Roxanne Jacobs op een plezierige en vakbekwame manier uitgevoerd. Denkt mee over verbeteringen en komt met oplossingen en voorbeelden die duidelijk zijn, oefentherapie en de op maat gemaakte braces hebben het genezingsproces bevorderd. Bij Carpus Care handtherapie staat de kwaliteit hoog in het vaandel.