HomeCarpus Care Handspecialisten
CHT-NL handtherapeut & ergotherapeut

Roxanne Jacobs

Ik ben Roxanne Jacobs. In 2012 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Na mijn studie heb ik in een eerstelijns praktijk gewerkt. Naast mijn baan volgde ik de specialisatie handtherapie in Utrecht. Deze opleiding heb ik met succes afgerond en in 2014 heb ik Carpus Care handtherapie opgericht. In 2017 heb ik een tweede praktijkopleiding voor handtherapie gevolgd aan het Erasmus MC te Rotterdam. Deze is ook met succes afgerond. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd handtherapeut.

Als handtherapeut en ergotherapeut kun je heel veelzijdig te werk gaan door het maken van spalken, patiëntgerichte oefeningen etc. Mijn werk voelt als een passie voor mij. Ik breng het probleem in kaart en werk, samen met de patiënt, aan een optimaal herstel. Tijdens elke behandeling staat de patiënt centraal met zijn of haar handklachten. Het zoeken naar de juiste oplossing, dat is waar ik goed in ben.

In mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden op de skibaan, als skiër én als skilerares.

Naast mijn werk als handtherapeut zet ik me in om het beroep handtherapie verder te ontwikkelen. Ik ben vice voorzitter van Netwerk Handtherapeuten Limburg en Commissielid Profilering en Kwaliteit van de NVHT.

data.title

Wat anderen over ons zeggen

Hub Schreuders

Littekens zo goed als verdwenen

Na de dupuytren operatie is de na en littekenbehandeling door therapeute Roxanne Jacobs op een plezierige en vakbekwame manier uitgevoerd. Denkt mee over verbeteringen en komt met oplossingen en voorbeelden die duidelijk zijn, oefentherapie en de op maat gemaakte braces hebben het genezingsproces bevorderd. Bij Carpus Care handtherapie staat de kwaliteit hoog in het vaandel.